Door de jaren heen heeft All4light zijn sporen verdiend in de verlichtingsindustrie. Projecten variërend van winkeletalages tot gevelverlichting, van studioverlichting tot industriële verlichting, voor iedere vraag hebben wij een op maat gemaakte oplossing.

Onderstaand een selectie van enkele projecten die wij hebben verzorgd.

Sport- en Recreatiecentrum De Scheg
Madame Tussauds Amsterdam
www.madametussauds.nl
Bij Madame Tussauds draait alles om de juiste weergave van een persoonlijkheid. Nu kan elk beeld voorzien worden van het bijpassende licht dankzij de CrystalColor Kelvin®. Dit armatuur kan namelijk van kleurtemperatuur veranderen (2000K-6000K).
Sport- en Recreatiecentrum De Scheg
KLM gebouw Leidseplein
De CrystalColor7 18Watt armaturen uitgevoegd met blauw licht hebben de verouderde 150 Watt metaalhalogeen lampen met blauwe kleurfilters op het huidige KLM gebouw op het Leidseplein in Amsterdam vervangen. Het resultaat is verbluffend
CODA
The Mitchel library in Glasgow
Dit historische gebouw in hartje Glasgow, Schotland is volledig verlicht met de All4light CrystalColor7 armaturen. Dit heeft een besparing van 90% van de energiekosten opgeleverd.
CODA
Sauna de heuvelrug Veenendaal
http://www.saunadeheuvelrug.nl
In het Turkse stoombad van Sauna de Heuvelrug zijn drie CrystalColor3 armaturen geplaatst met rood, blauw en groen licht. Dit geeft het stoombad een extra dimensie. De gasten zijn onder de indruk van dit prachtige saunacomplex.
CODA
Museum C O D A Apeldoorn
http://www.coda-apeldoorn.nl
CODA heeft gekozen voor LED verlichting, omdat dit de prachtige collectie historische textiel beschermt en prachtig helder verlicht. All4light LED verlichting is namelijk vrij van infrarood (IR) en UV straling en door middel van lenzen perfect uit te richten.
Bloemenveiling Aalsmeer
Bloemenveiling Aalsmeer
http://www.vba-aalsmeer.nl/
Om goede werkomstandigheden te creëren voor de keurmeesters zijn de mobiele werkplekken uitgevoerd met eigen verlichting. Deze verlichting bestaat uit LED spots van de CrystalColor serie die de ruimte rondom de keurmeesterkar goed verlicht.
Hema Almere
Hema Almere
http://www.hemaalmere.nl
De verlichting van de kolommen in de Hema in Almere bestaan uit 4 stuks ColorMotion7 armaturen per kolom uitgevoerd met een 170° uitstralingshoek. Deze verlichting verandert vier maal per uur en geeft zo telkens een andere winkelervaring.
Penninx Schoenen
Penninx Schoenen
www.penninxschoenen.nl
Bij Penninx Schoenen in Gemert zijn de winkelruiten deels beplakt met frostfolie. Het frostfolie wordt vanaf het plafond in de winkel verlicht door de compacte CrystalColor7, wat een verrassend en onderscheidend effect creëert.
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs Utrecht
http://www.jaarbeurs.nl
In de Máxima foyer van de Jaarbeurs te Utrecht worden de pilaren in de zaal verlicht met de CrystalColor5 RGB kleurenwisselaar (ColorMotion), uitgevoerd met een line objectief. Iedere vijf minuten veranderen de pilaren van kleur.
Burn Tilburg Burn
Burn Tilburg Burn
www.atelierstilburg.nl
Rob Birza ontwierp dit beeld boven op de schoorsteen van het Duvelhok in Tilburg, een vlam in de vorm van een duiveltje. Het designbureau Westerburgen en Raurel en All4light hebben de kleurwisselende CrystalColor7 LED spots geleverd.
Thermae Bath Spa
Thermae Bath Spa
http://www.thermaebathspa.com/
In het zwembad op het dak van dit kuuroord zijn 8 WaterVision LED onderwaterlampen geplaatst. Deze lampen verlichten het water egaal en dit geeft de baden een rustgevend en relexerend uiterlijk, wat de aantrekkingskracht vergroot.
Monument Nederland-indie Amsterdam
Monument Nederland Indië
Website: klik hier
In het vijverbassin zijn de WV15 LED onderwaterlampen gemonteerd met een friswitte lichtkleur. Om algengroei tegen te gaan zijn in deze armaturen speciale LED's toegepast waardoor het water in optimale conditie blijft.
Sport- en Recreatiecentrum De Scheg
Sport- en Recreatiecentrum De Scheg
www.scheg.nl
In het recreatiebad zijn een aantal 30 Watt en 60 Watt LED verlichtingsarmaturen met een mediterraan blauwe lichtkleur geplaatst. In de knuffelgrot zijn kleurwisselende LED onderwaterlampen van het type CM15 gemonteerd.

Vraag naar onze referentie lijst voor een overzicht van al onze projecten.

 

All4light © 2012 | Over ons | Contact ons