De CrystalColor5 levert helder wit (van 2750 tot 8000K) of zuiver kleurenlicht, direct gegenereerd uit LED-kristallen en is een populaire toepassing als ColorMotion RGB kleurenwisselaar. De CC5 kan elke kleur uit het kleurenspectrum genereren, maar produceert echter geen schadelijke warmte IR of UV radiatie en zo blijven uw kostbaarheden onaangetast.

De CrystralColor5 is onderhoudsvrij en daarom de goedkoopste lichtbron beschikbaar (50.000 branduren). Deze lichtbron is voor het leven lucht- en waterdicht afgesloten en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik (IP68). Dit kleine armatuur 152 x 56 x 80 mm (LxBxH) is met de bijgeleverde bevestigingsbeugels werkelijk overal te installeren.

De lichtopbrengst van de CrystalColor5 is vergelijkbaar met een 400 watt halogeen lamp, maar verbruikt slechts 40 Watt. Dankzij het gebruik van lenzen is het licht te richten naar iedere gewenste plek en dit betekent niet alleen mooie belichting, maar ook geen lichtverlies.

De CC5 werd in eerste instantie ontwikkeld voor de industrie, maar heeft zijn weg gevonden in de wereld van de architectuur en entertainment. De CC5 is hier populair als gebouw- en discoverlichting, maar ook binnen deze branches zijn de mogelijkheden legio. Zie ook ons portfolio.

Nieuwsgierig? Bel ons voor een demonstratie!

of:

Zie de productspecificaties

Bekijk meer foto's (animatie)

 

All4light © 2012 | Over ons | Contact ons